Premiu oferit de Organizația Segmente!

Vrei să-l oferi tu? Contactează-ne!

League of Sales Transactions - LoST

Intră în concurs și câștigă 1000 RON!

LoST este o competiție organizată pentru toți participanții League of Sales care se desfășoară prin simularea unei piețe în care competitorii se folosesc de toate cunoștințele lor din domeniul vânzărilor și achizițiilor, pentru a tranzacționa între ei cele 3 tichete personalizate primite.

Competiția începe în prima zi a programului League of Sales și se va termina în ultima zi a acestuia. În aceste 5 zile, în timpul workshop-urilor, sesiunilor de vânzări, dar și pauzelor, meselor și chiar serilor, participanții vor tranzacționa cât mai multe tichete oferind servicii reale și/sau produse reale în schimbul lor. Totodată, participanții se vor asigura că nu vor râmâne cu tichetele primite inițial în ultima zi de concurs.

La finalul competiției, participanții vor prezenta un raport al tranzacțiilor realizate, numărul minim de tranzacții mandatorii absolvirii programului League of Sales fiind 3.

Bineînțeles, câștigătorul LoST și al celor 1000 RON va fi cel care va avea cele mai multe tichete! În caz de egalitate, se va realiza un concurs de departajare.

LoST vă promite că în urma muncii depuse, al implicării și perseverenței, veți fi răsplătiți cu petrecerea unui timp de calitate într-un cadru distractiv, competitiv și educațional, dobândirea de noi cunoștințe și alte câteva surprize! Aplică acum la cel mai inovator program de vânzări pentru tineri și... succes în câștigarea celor 1000 RON!

Get going and Good Selling!